Download Lagu Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Album: Cidro

Artis : Didi Kempot
Title : Cidro
Album : Cidro
Durasi : 04:12
Size : 3.85 MB
Tanggal Rilis : 2019-10-29

Didi Kempot - Cidro mp3 Download

Download 128kbps (3.85 MB)
Download 320kbps (9.63 MB)

Jangan Lupa Simpan Halaman www.stafabandMp3.fun Download Lagu Dengan Kualitas Bagus Mudah dan Cepat Tanpa Iklan





Lirik Didi Kempot - Cidro

tiCidro
arDidi Kempot
alCidro
by
offset

wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mbleni janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo urip ku
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
aku nelongso mergo ke bacut tresno

Tag: Download Lagu Didi Kempot - Cidro, Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Cidro, Download Lagu Cidro Didi Kempot

Home / Didi Kempot / Cidro