Download Lagu SleeQ - Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow)

SleeQ - Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow)

Album: MEWANGI

Artis : SleeQ
Title : Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow)
Album : MEWANGI
Durasi : 03:56
Size : 3.62 MB
Tanggal Rilis : 2015-10-30

SleeQ - Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow) mp3 Download

Download 128kbps (3.62 MB)
Download 320kbps (9.04 MB)

Jangan Lupa Simpan Halaman www.stafabandMp3.fun Download Lagu Dengan Kualitas Bagus Mudah dan Cepat Tanpa Iklan





Lirik SleeQ - Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow)

tiTepi Sikit
arSleeQ/Joe Flizzow
alMEWANGI
by
offset

Tepi Sikit - SleeQ/Joe Flizzow
Apa yang kau mahu
Semua ku beri
Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula
Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit

Apa yang kau mahu
Semua ku beri

Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula
Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit

Tolong tepi sikit
Terima kasih untuk semua memori

Sekarang masa untuk aku naik pesawat
Dibumi ku berpijak sentiasa rendah diri
Tapi sekarang masa ku berlari atas awan
Pada mula kalau betul hilang
Tiba tiba diam
Yang lain cuma bisa meminjam
Gayaku nak ambil simpan
Ku kata gayaku pablo
Mereka tak kenal picasso
Jadi semua berkoba koba nak jadi macam escobar
Itu aku
Ikhlas
Kau nak e class
Ku bagi e class
Tapi sekarang memang jelas
Wang tidak boleh beli class
Duit tidak boleh beli masa

Masa dulu mungkin rasa ni tak buang masa

Tapi sekarang rasa macam kena paksa
Mungkin kita berdua jadi mangsa
Cita rasa berbeza
Walau sama budaya dan bangsa
Jadi tepi sikit
Tumpang lalu
Biar yang lalu jadi yang lalu
Apa yang jadi hari esok
Itu esok baru tahu
Apa yang kau mahu
Semua ku beri

Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi

Bagaimana aku pula

Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit
Tolong tepi sikit
Kau semakin kejam
Caraku pelan
Lembut dan
Ku tak membantah
Hanya mengalah
Ku disuruh cuba
Ada pendirian sikit tak boleh ke ha

Kau ni lelaki banyak songeh ah ha

Kau ada tau kisah ke
Atau kau saja nak buruk sangka
Yang buruk sangka tu tolong
Simpan kata kata sebelum terlebih belanja
Aku alif erti yang pertama

Tak salah dengarkan aku kata

Tak salah yang aku pernah cuba
Yang pernah gagal
Berdiri semula

Masa lalu kelap kelip

Semakin sempit tepi sikit
Sebelum aku naik bingit
Sebelum darah aku naik
Dah bagus tu awal awal ku
Pesan kau patah balik
Wow
Kenapa muka ketat
Apa kau mintak peluk
Kita sudah dewasa
Dewasa pun nak merajuk
Ku sudah kata kalau hidung tinggi
Tak lihat apa di bawah
Jadi kalau kau tersandung batu
Padan muka
Suka

Aku tak sanggup tahan buat selamanya

Yeah sebaiknya aku mempunyai rencana

Dan aku sedia aku rela

Melukakan segalanya dan aku sudah berubah
Yeah
Apa yang kau mahu
Semua ku beri
Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula
Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit

Apa yang kau mahu
Semua ku beri

Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi

Bagaimana aku pula
Aku serik

Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit

Tolong tepi sikit

Tag: Download Lagu SleeQ - Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow), Download Lagu SleeQ , Download Lagu Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow), Download Lagu Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow) SleeQ

Home / SleeQ / Tepi Sikit (feat. Joe Flizzow)