Download Lagu Liesta - Terminal Tirtonadi

Liesta - Terminal Tirtonadi

Album: Bossanova Jawa

Artis : Liesta
Title : Terminal Tirtonadi
Album : Bossanova Jawa
Durasi : 04:37
Size : 4.24 MB
Tanggal Rilis : 2016-04-29

Liesta - Terminal Tirtonadi mp3 Download

Download 128kbps (4.24 MB)
Download 320kbps (10.59 MB)

Jangan Lupa Simpan Halaman www.stafabandMp3.fun Download Lagu Dengan Kualitas Bagus Mudah dan Cepat Tanpa Iklan





Lirik Liesta - Terminal Tirtonadi

tiTerminal Tirtonadi
arLiesta
alBossanova Jawa
by
offset

Terminal Tirtonadi - Liesta
Written by´╝ÜRanto E Gudel/Didi Kempot

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi

Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngitung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni

Ngenteni sliramu
Neng kene tak tunggu
Nganti saelingmu

Moso rendeng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso

Nek kowe esih eling lan tresno
Kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi

Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Wis suwe wis suwe wis suwe
Kangen sing tak rasakke

Rasane rasane rasane
Rasane koyo ngene

Neng kene neng kene neng kene
Aku ngenteni kowe

Aku kangen

Kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi

Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Wis suwe wis suwe wis suwe
Kangen sing tak rasakke

Rasane rasane rasane
Rasane koyo ngene

Neng kene neng kene neng kene
Aku ngenteni kowe
Aku kangen

Kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi

Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngitung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni

Ngenteni sliramu
Neng kene tak tunggu
Nganti saelingmu

Moso rendeng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso

Nek kowe esih eling lan tresno
Kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi

Tag: Download Lagu Liesta - Terminal Tirtonadi, Download Lagu Liesta , Download Lagu Terminal Tirtonadi, Download Lagu Terminal Tirtonadi Liesta

Home / Liesta / Terminal Tirtonadi